Followers

Sunday, 15 December 2013

Blogger Most Wanted Yawwwwwww !!


Hai uooolsssssss !! Gedik pula aku  ni ek, hehe. Korang-korang aku nak cerita ini dekat korang, semalam aku pergi event blogger dekat Minesssssssssssssssss !! Ceh poyo je aku ni, hehe. Okay2, aku  cerita betul-betul ek. Semalam  aku pergi event blogger iaitu Blogrr Most Wanted yang dianjurkan oleh MYNIC di MIECC, Mines. Event itu adalah satu perhimpunan blogger-blogger di Malaysia, seperti perhimpunan Belia tu. Event berlangsung selama satu hari.

Aku pergi dengan sepupu aku. Aku pergi sebab aku nak juga jumpa blogger-blogger yang awesomeee gila. Akhirnya aku dapat juga jumpa blogger idola aku, korang mesti nak tahukan. Kejap ek, aku letak gambar, hehe. 

Yesssssssss !! Aku jumpa Kak Nisa Kay. Wahhh best gila kot dapat jumpa depan-depan. Sebabkan dialah aku terus untuk berbloggerkan diri ini. Aku tengok kerjayaan dia, aku tabiklah dekat dia. Suka tengok dia sebab dia ramai kawan blogger. Terasa nak jadi seperti dia. Blog dia pun masyuk gak. Mesti korang kenal diakan. Tipulah kalau blogger tak kenal dia, hehe.


Yes itu aku, hehe. Simple from me :) Korang nak tahu, aku menang cabutan bertuah, alhamdulillah. Rezeki aku hari tu. Aku dapat Music Box. Mahu tak terkejut aku, bila orang sebut nama aku. Aku terus berlari dekat stage macam orang gila, haha. 


Korang mesti kenal dua orang artis dekat atas itukan. Dorang bergitu awesomelah aku cakap. Tak sombong pun. Friendly gila. Itulah Syarifah Sakinah dengan Marsha Milan Londoh. Cantik juga dorang ini, hehe.

Itu saja kot yang aku dapat share dekat korang entry kali ini. Owh yeah, hari ini aku dah nak balik Kuantan dah. Lepas ini aku akan jarang update blog sebab laptop aku tak bawa pergi sana. Tapi aku akan cuba update blog menggunakan fon aku, okay. Aku harap korang sudia membaca blog aku. peace yawwww !!



TaherahGhazali

2 comments:

  1. Amboi2.. Bestnya pergi sana! Saya mana boleh, jauh.. Kalau tak memang nak pergi jugak.. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa..nnt kalau tahun dpn ada lagi..kita gi sama2 okay..hehe

      Delete

Terima kasih atas comment anda , peace :D