Followers

Monday, 18 November 2013

I'm Going Kedah Tomorrow !! Yeah !!

Assalammualaikum.....

Haiiiiii.. Yeahhhhhhhh !!! Amboi kemain gembiranya akukan, hehe. Al maklum lah, esok saya akan pergi ke Kedah, yeahhhh. Hehe. Saya akan pergi ke Kulim, Kedah, ke rumah mak su saya yang menetap di sana, hehe. Bermulalah perjalanan saya esok dengan menaiki KTM, hehe.

Aku sebenarnya dah lama tak berjalan jauh-jauh, disebabkan kami tak ada transport nak pergi ke sana, jadi KTM lah pilihan kami, hehe. It's that feel adventure, you know. Duduk dalam train lama-lama walaupun pun bosan tapi ia tetap menarik okayyy, haha.

Aku akan pergi bersama dengan ibu dan adik aku, Mar aka Gemuk..hehe. Jadi aku nak korang doakan perjalanan aku esok berjalan dengan lancar. Aku pergi Kedah untuk menghabiskan masa aku yang tengah cuti sem ni uoolsssss...haha. Owh yeah, insyaAllah aku akan share dekat korang okay tentang pengembaraan aku, ceh poyonya..haha.

Itu saja okay.. XOXO

5 comments:

  1. Ahhhh, saya duduk kat kulim. hehehe :)

    ReplyDelete
  2. Jalan jalan sini ~ Tengok profile tepi tu birthday kita beza 10 hari. Aimi 14 jan. Dah la sebaya pulak tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yeke ...tak apa nanti kita celebrate sama ek dalam blog..hehe..cam ne tu ek..

      Delete

Terima kasih atas comment anda , peace :D