Followers

Wednesday, 29 May 2013

Saya Menang Segmen Grab the Header! by FiQa Nsz

Hai ? Okay2 kali ini aku happy gila sebab aku selalu masuk segmen yang orang buat. Jadi, kali ini rezeki aku menang header dari FiQa Nsz. Terima kasih, sebab memilih saya, hehe. Okay sekarang ini header aku dah lawa sikit, hehe


So apa comment korang pasal header aku kali ini, hehe. Aku suka sangat sebab dia simple sangat lepas itu warna kegemaran aku pula itu, hehe. Terima kasih sekali lagi buat FiQa Nsz sebab mengadakan segmen ini dan memilih saya menjadi pemenang, terima kasih banyak2 :) 


Okay itu saja kot, untuk aku kongsi kan hari ini, terima kasih kerana sudi membaca blog saya ni :) Sayang korang !!!


XOXO :)

2 comments:

Terima kasih atas comment anda , peace :D