Followers

Thursday, 14 November 2013

TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY


ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..



:)

16 comments:

  1. bw dari GA yg sama . gud luck http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  2. Hai bw and follow here.. Dtg dari GA yg sama. Good Luck! =)

    http://farafirhana.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html?showComment=1384824470777#c5510872574934913572

    ReplyDelete
  3. hai,

    salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

    jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..insyaAllah nanti kita singgah okay...

      Delete
  4. bw sini n follow
    dri segmen yg sama..
    gd luck :)

    http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang same

    jemput singgah ke blog

    http://www.azhafizah.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  6. Assalam dear, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  7. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    Dari giveaway sama :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. Blogwalking sini...

    Btw, jom join untuk memeriahkan lagi segmen di blog fafa. Suka hati nak buat entry atau tak. Yang penting, harap sudi join. Nak meriah sikit. Hehe XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  9. Haii , bw and follow ya ! Follow me back k . From the same segment . Good luck :))

    ReplyDelete

Terima kasih atas comment anda , peace :D